Home » Hoe bereikbaar en zichtbaar zijn voor je doelgroep

Hoe bereikbaar en zichtbaar zijn voor je doelgroep

 SEO scan

Een online marketing bureau kan je helpen om beter zichtbaar te zijn op Internet. Zo kun je landelijk op de kaart komen en klanten vanuit heel Nederland werven. Het marketing bureau kan je maandelijks een beeld geven van jouw ranking op Google, als je teveel gedaald bent kunnen zij daar iets aan doen. 
Middels een SEO scan (SAM Online Marketing) kan bepaald worden hoe Google je website waardeert. Het is een online tool die oordeelt over de content, autoriteit en techniek van je website. En mocht jouw website dus tekort schieten  kun je samen met het online marketing bureau zorgen dat jouw website wel aan de richtlijnen voldoet, om hoger in de ranking te komen op Google. Dus als je te weinig klanten binnenhaalt, kun je er via zo’n SEO scan achter komen waarom een pagina maar niet wil scoren in Google. Na de uitkomst van de scan kun je dat vervolgens aanpassen.

Deskundig advies

Je kunt er van op aan dat je middels de SEO scan die beschikbaar gesteld wordt door het online marketing bureau voorzien wordt van deskundig advies. Vraagstukken waar zij bij kunnen helpen zijn bijvoorbeeld hoe je de online vindbaarheid kunt verbeteren van jouw website, zodat de klant jou sneller en effectiever kan vinden op Google. Of hoe je een gerichte PR kunt voeren voor jouw bedrijf. Een vakkundig advies kan jou verder helpen met jouw bedrijfsvoering online en offline.

Voorbeelden van verminderde vindbaarheid

Hier nog wat voorbeelden, waardoor je website een verminderde vindbaarheid kan hebben. Middels een SEO tool kun je erachter komen dat je  bijvoorbeeld: een dubbele content hebt of veel te weinig tekst op een pagina. Of een site die te traag is. Er zijn ook websites waar je een gratis SEO scan kunt doen maar aan te raden is om die via een professioneel marketing bureau te doen. Zij kunnen dan een kosteloos rapport opstellen en een gratis consult geven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.